Sengerande

Til enhver børneseng hører der er sengerand til. Her har vi en billig sengerand fra Little Dutch – mixed stars mint. Der er lagt vægt på enkle lækre design i bedste kvalitet. Så den små ikke bare har beskyttelse, men også ligger i lækre omgivelser


Sammenlign produkt (0)


Sengerend - Mixed stars mint - KinderLee.dk
Viser 1 til 1 af 1 (1 Sider)

Sovetid for de små er lig med frihed for de store

Når de små sover lyder der et suk gennem hele huset. Man kan kortvarigt blive helt høj ved tanken om de små sover trygt – og der nu er voksentid, tv tid, snoozetid. Lige meget hvad så skal der skabes den bedste ramme for at de små også bliver liggende – og SOVER. Og de må gerne sove længe. 

En sengerand er fin ramme

Et lille barn skal lægges tidligt og have mindst tolv timers søvn. Det er vigtigt for børns kognitive udvikling at have en god nats søvn. En god sengerand giver den lille en fornemmelse af tryghed og den giver en blød ramme mod den ellers hårde tremmeseng. Der er gode tilbud på sengerande med forskellige søde og sjove motiver, hvis de ligger og næsten sover – og lige skal have det sidste skub ind i søvnen. Så er det godt med stille aktivitet for de nysgerrige fingre. Nogle sengerande har også små snore og spejle, så den sidste tid inden søvnen bliver præget af stille aktivitet og den sidste nysgerrighed stilles. 


Sengerande, BØRNEVÆRELSET