Natlamper

Skab den helt rigtige lyssætning på børneværelset med de søde og flotte børnelamper fra Kinderlee.dk Vi har et stort udvalg indenfor belysning til børneværelset, og du finder udelukkende kvalitets produkter fra førende designere og producenter. Her er seje, sjove lamper til drengeværelset og fine, betagende lamper til pigeværelset. Kig ind og find de helt rigtige lamper til børn.


Sammenlign produkt (0)


Cloud B - Cosmic UFO - KinderLee.dk

Cloud B - Cosmic UFO

C..

489,00DKK

Stay Asleep Buddies - pindsvin - KinderLee.dk
Twilight Buddies, Alligator - KinderLee.dk
Twilight Buddies, Dragon - KinderLee.dk

Twilight Buddies, Dragon

T..

289,00DKK

Twilight Buddies, Fox - KinderLee.dk

Twilight Buddies, Fox

T..

289,00DKK

Twilight Buddies, Giraffe - KinderLee.dk
Twilight Buddies, Hippo - KinderLee.dk

Twilight Buddies, Hippo

T..

289,00DKK

Twilight Buddies, Sheep - KinderLee.dk

Twilight Buddies, Sheep

T..

289,00DKK

Twilight Carz - KinderLee.dk

Twilight Carz

T..

379,00DKK

Twilight Sunshine Ugle, Blue - KinderLee.dk
Twilight Sunshine Ugle, Natural - KinderLee.dk
Væg lampe - Mixed stars mint - KinderLee.dk
Væg lampe silhouette, Ugle - Blå - KinderLee.dk
Væg lampe, silhouette Car, Blue - KinderLee.dk
Væglampe - Blue with white stars - KinderLee.dk
Viser 1 til 15 af 21 (2 Sider)

Den allerførste læsning

Når solen går ned og skyggerne bliver lange er det sengetid for små som store. Med børn i hjemmet kan det godt blive rigtigt tidligt når familien går i seng. Der er mange sengeritualer, man skal igennem inden man som barn kan ligge sig ind til sin mor og far og i lyset af natlampen få sin belønning i form af sang og pegebog, læsebog, eventyr eller helt klassiske pixi-bog. Den første læsning er måske ikke noget man kan huske, men det er her vanen med at sætte sig med en god bog og fordybe sig starter. 

Det helt nære samvær

Det er også skønt når man som far lægger sig ind og mærker det lille liv overgive sig til søvnen, mens man selv småsover i takt med den lille. Ole lukøje kan være utroligt effektiv.
Og en lille blunder er lige hvad man trænger til som voksen – men vær for guds skyld sikker på at den lille ikke powernapper – for så kan det blive rigtigt sent før de sover igen. Men så længe man bare er sammen…

I lyset af nattelampen

”Solen er så rød mor” og elefantens vuggevise er sangene der går fra generation til generation. Det er i den dæmpede belysning at baby falder til ro ved lyden af mors – og nogle gange brummer far med – stemme. Det er her du finder et godt tilbud på nattelamper, men skønsang og fortællinger klarer I allerbedst selv.

Cloud b er et stort og anerkendt amerikansk firma, som har specialiseret sig i søvn. De har et meget vigtigt mål, hvilket er at give børn og babyer en god og tryg søvn, så deres udvikling og sundhed får optimale betingelser. Produkterne fra Cloud b, er udviklet af et team af børnelæger, specialister og mødre, som i samarbejde har skabt de prisvindende produkter.

Cloud b's natlamper og sovedyr bruges af forældre over hele verden. Den innovative tankegang i produkterne er kombineret med et unikt udtryk i designet. Cloud b bruger kun de bedste materialer, så børnene får den kvalitet og tryghed de fortjener.

Natlamper, BØRNEVÆRELSET