Møbler

Her finder du alt til indretning af en den lille livlige drengs værelse eller den evigt aktive prinsesses helt egne gemakker. Du får et godt tilbud på tremmeseng og der er et stort udbud af stråstole som højstole fra Lotta. Der er ligeledes et praktisk men stadig billigt puslebord, der har de kvaliteter som nem praktisk opbevaring og sikker stabil leje til den lille. Her er tremmeseng og madras, så de små kan få en god – og meget gerne – lang søvn. Der er tilbud på vugge, når vi alligevel er i sengeafdelingen. Det er også her du finder kravlegården, med plads til den lille og hans og hendes legetøj. 

Sammenlign produkt (0)


BABYSENG, BASIC - 60 X 120 CM - KinderLee.dk
BABYSENG, RIE - 60 X 120 CM - KinderLee.dk
BABYSITTER LOTTA, SORT - 2ME - KinderLee.dk
BABYSITTER STINA, CERISE - 2ME - KinderLee.dk
BABYSITTER STINA, SORT - 2ME - KinderLee.dk
KRAVLEGÅRD, ANETT - 80 X 100 CM - KinderLee.dk
KRAVLEGÅRD, BAMBI - 80 X 100 CM - KinderLee.dk
KRAVLEGÅRD, TENNA - 100 X 100 CM - KinderLee.dk
KRAVLEGÅRDSMADRAS - 80 X 100 CM - KinderLee.dk
MINISENG HVID, TIKA - 40 X 80 CM - KinderLee.dk
MINISENG SORT, TIKA - 40 X 80 CM - KinderLee.dk
PUSLEBORD, CINDY - 2ME - KinderLee.dk

PUSLEBORD, CINDY - 2ME

S..

549,00DKK

REJSESENG, SORT - 2ME - KinderLee.dk

REJSESENG, SORT - 2ME

R..

495,00DKK

SKRÅSTOL KAJSA, RØD - 2ME - KinderLee.dk
SKRÅSTOL KAJSA, SORT - 2ME - KinderLee.dk
Viser 1 til 15 af 20 (2 Sider)

Indretning af børneværelse

Når børneværelset skal indrettes og resten af hjemmet skal gøres klar til at blive overtaget og ligge underdrejet, så er det om at tænke alle scenarier igennem. Der er mange overvejelser når man skal indrette børneværelse.

Børnesikring

Der er hele børnesikringsdelen, hvor du her på siden kan alt til. Så skal der gøres plads til en god kravlegård, som er en sikker holdeplads fra de er helt små til de kan kravle over hvor gærdet er lavest.

Gode tip til børnefamilien

Et lille tip fra de erfarne er at kravlegården er en god opsamlingsplads, når der hurtigt skal samles legetøj op og støvsuges for med en lille i huset kan der godt komme uventede gæster - bare få den lille op inden. 

Det er en god dåbsgave fra bedsteforældrene, for det er godt med gode rammer helt fra starten. 

Vugge på hjul

Der skal naturligvis også gøres plads til en vugge. Her er mange forskellige – blandt andet en svingvugge fra Bibi – som med sine hjul er mobil. Det bliver I glade for især i starten hvor man sover tæt med den lille, så der altid er en hjælpende hånd når baby har tabt sin sut, eller trænger til mors velkendte duft. Man kan også gå efter en kurvevugge, som er en vugge med sengerand.

Tilbehør til børneseng

Derefter skal der stilling til madras og topmadras og ikke mindst lagner. Det er godt at have stræklagner i god bomuldskvalitet – og gerne mange. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af billige madrasser – der vil tjene som stabilt og lækkert underlag såvel nat som dag. 

Når de bliver lidt større – eller man vil have en back-up seng i sit eget soveværelse, er en miniseng et godt valg. En lille seng med lamelbund, som giver luft under vingerne, når Ole lukøje melder sin ankomst. 

Som de bliver større – og det går hurtigt, så finder små vej til en tremmeseng. Her har vi et godt udvalg af børnesenge til små i alle størrelser.

Familie på farten 

Hele familien vil gerne se det lille vidunder – og når man først er kommet af sted med det hele er det et rart break fra hverdagen med den lille ny. En tur til bedsteforældre kræver næsten en trailer i starten – for der skal meget med. Det er jo længe siden de børnesikrede sig deres hjem. En billig rejseseng, som med sin helt enkle og nemme – når man først har lært at slå og samle den – samling og nedtagning er sammen med det mobile puslebord perfekt at have med. Og det fylder ikke alverden.

En billig Babysitter 

Man har jo ikke altid råd til hverken babysitter eller au pair. Så med en babysitter fra Lotta er der en mulighed for lidt tid på gulvtæppet, hvor mor eller far kan puste ud, mens baby tager en tur i babysitteren med mulighed for en sjov rangle eller hvad man ellers kan finde der fanger deres opmærksomhed. Babysitteren med mulighed for en sjov rangle eller hvad man ellers kan finde der fanger deres opmærksomhed.


Møbler