LEGETØJ

Her på siden finder du vores store udvalg af legetøj til baby. Vi forhandler legetøj fra flere forskellige producenter. Der er legetøj til enhver slags leg blandt vores sortiment, det er bare om at slippe fantasien løs og gå på opdagelse herunder! Hos kinderlee går vi altid efter produkter til vores shop som er af høj kvalitet, som er inspirerende og smukt designet, samt produkter der er funktionelt for børn. Derfor er vores sortiment af legetøj herunder også, prydet med lækre farver og former samt udført i skønne materialer, som ethvert barn vil elske.


Uro

Sammenlign produkt (0)


Lamaze - Aben Albert - KinderLee.dk

Lamaze - Aben Albert

..

129,00DKK 179,00DKK

Lamaze - Dragen Gerda - KinderLee.dk

Lamaze - Dragen Gerda

R..

129,00DKK 199,00DKK

Lamaze - Dukken Emily - KinderLee.dk

Lamaze - Dukken Emily

S..

149,00DKK 199,00DKK

Lamaze - Dukken lise - KinderLee.dk

Lamaze - Dukken lise

D..

129,00DKK 189,00DKK

Lamaze - Elefanten Willum - KinderLee.dk

Lamaze - Elefanten Willum

R..

129,00DKK 179,00DKK

Lamaze - Elgen Elmo - KinderLee.dk

Lamaze - Elgen Elmo

S..

149,00DKK 199,00DKK

Lamaze - Fluen Filbert - KinderLee.dk

Lamaze - Fluen Filbert

L..

99,00DKK 179,00DKK

Lamaze - Havfruen Elina - KinderLee.dk

Lamaze - Havfruen Elina

..

99,00DKK 169,00DKK

Lamaze - Katten Kirsten - KinderLee.dk

Lamaze - Katten Kirsten

..

99,00DKK 169,00DKK

Lamaze - Knitre boks - KinderLee.dk

Lamaze - Knitre boks

..

89,00DKK 129,00DKK

Lamaze - Løven Thomas - KinderLee.dk

Lamaze - Løven Thomas

L..

119,00DKK 229,00DKK

Lamaze - Måleormen Ole - KinderLee.dk

Lamaze - Måleormen Ole

O..

149,00DKK 229,00DKK

Lamaze - Robotten Robert - KinderLee.dk

Lamaze - Robotten Robert

R..

129,00DKK 179,00DKK

Lamaze - Sommerfuglen Simone - KinderLee.dk

Lamaze - Sommerfuglen Simone

S..

99,00DKK 179,00DKK

Lamaze - Uglen Ulla - KinderLee.dk

Lamaze - Uglen Ulla

U..

99,00DKK 179,00DKK

Viser 1 til 15 af 127 (9 Sider)

Leg er læring – for sjov

Børn leger fra de er helt små. Leg er den bedste læring og jo flere måder man bliver stimuleret på jo bedre bliver man til at bruge sine sanser og hjerne – en gave fremad i livet. Leg er eksperimentering med omverdenen. Det er ”hvad sker der hvis” –legen som starter helt fra spæd. Hos Kinderlee har vi et særdeles bredt udvalg af legetøj, hvor der er tænkt over og lagt vægt på kvalitet ved alle de vigtige parametre.  

Fra sans og samling

For de helt små der lærer tingene at kende gennem deres sanser skal især den taktile sans stimuleres. Alt bliver taget op og undersøgt nogle gange helt forsigtigt og andre gange bliver der kastet, revet og bidt godt og grundigt i. Her er et slaraffenland af aktivitetstæpper og aktivitetskæder der både i funktionalitet og design er af høj kvalitet og som indbyder til leg. Det er holdbare og særdeles miljørigtige og rene materialer i lækre farver. 

Det første sprog

Der er babybøger der kan tåle lidt af hvert hvor barn og voksen samtaler om de første ord. Peger og pjatter i fællesskab. Som forælder kan man godt blive helt barn igen – og helt varm og glad når den lille siger vov, miav og øf og peger ivrigt rundt så man næsten ikke kan følge med. I bøgerne er det ikke kun ord men også føling på de forskellige teksturer, så nuancerne i sproget kommer med. Sprogstimulering starter fra fødslen – og der er ikke noget som en god bog til at udvikle dit barns fantasi.

I vandet

Når det er tid til bad – og til at lege ved strand – er det godt med legetøj der kan plaskes til. Især hvis man lige skal aflede opmærksomheden i forbindelse med hårvask eller den lille bliver ked af det og sutten ikke er i nærheden.

Trygt og godt

Det er godt med legetøj der giver tryghed, så man som barn selv kan udforske verden. De bløde bamser bliver hurtigt brugt – både som bold og sut – men især lige til at give et kram, rollespil og som en fast bestanddel i sengen når der skal puttes, bøgerne er læst og lyset dæmpet. Så er det rart at have SIN yndlingsbamse lige ved den lille hånd. Det bliver hurtigt den samme bamse – og så er det godt at den både er solid og i ny og næ let kan vaskes. 

Plads til udvikling

Når bamser bliver til dukker – og legene bliver til stede mere avancerede har vi naturligvis også et bredt udvalg af det særdeles kvalitetsorienterede. Dukken skal have dukkevogn, så den lille kan lege stor – liges så stor som mor og far. Så man selv stolt kan gå tur, pleje, give ”mad og drikke” til sin egen lille ”baby”. Det er dejligt at lege far, mor og børn – at se den lille leve sig helt ind i legen. Det kan godt blive lidt vildt når gyngehesten i rene træmaterialer bliver vippet til det yderste af træstolpen. Der er plads til vild udfoldelse på sikker grund. Og når de første skridt skal gås – uden en hånd hos far og mor – er det godt med en babywalker, mens man i starten for sig selv tænker om det er barnet der går med vognen eller vognen der går med barnet. Når de små fødder har fundet sikkerheden bliver sjovt hvis man også kan trække rundt med lillebror eller lillesøster eller hele dukkesamlingen. Der kan bare være så meget i en trækvogn. Og mens vi er ved det bevægelige lækre trælegetøj, så er fødselsdagslokomotivet noget der får lys i øjnene når den lille skal fejres med familien. 


Klar til at sove

Ved sovetid – og ”skifte ble tid” - er det godt med en uro, der kan fange opmærksomheden og glemme ensomheden – selvom mor og far går rundt lige inde ved siden af.

Hos Kinderlee finder du det hele. Det er nemt og overskueligt. Der er til små i alle aldre og udviklingstrin – også selvom de små tager et ordentligt ”tigerspring”. Det er ”klik og leg”.


LEGETØJ