Barnevogne

En barnevogn er barnets eget transportmiddel og her går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed og komfort. Hos Kinderlee fører vi Silver Cross, som kombinerer det praktiske med det særdeles elegante.

Her er mange valgmuligheder, der alle tilgodeser at jeres kæreste små ligger og sidder sikkert, hvad enten det er den lille indkøbstur, den lange udflugt, en middagslur – eller to – i frisk luft eller en lille time-out når der er brug for lidt ro.Sammenlign produkt (0)


Silver Cross Balmoral - Navy  - KinderLee.dk
Silver Cross Balmoral - Sort  - KinderLee.dk
Silver Cross Balmoral, Hvid - KinderLee.dk

Silver Cross Balmoral, Hvid

E..

21.999,00DKK

Silver Cross Kensington - Creme og Brun - KinderLee.dk
Silver Cross Kensington - Hvid og Navy - KinderLee.dk
Silver Cross Kensington - Navy - KinderLee.dk
Silver Cross Kensington - Pink - KinderLee.dk

Silver Cross Kensington - Pink

S..

17.299,00DKK 19.999,00DKK

Silver Cross Kensington - Sort - KinderLee.dk
Silver Cross Sleepover Elegance -  Rosa - KinderLee.dk
Silver Cross Sleepover Elegance - Creme - KinderLee.dk
Silver Cross Sleepover Elegance - Navy  - KinderLee.dk
Silver Cross Sleepover Elegance - Sort - KinderLee.dk
Viser 1 til 12 af 12 (1 Sider)

Vælg den rigtige barnevogn

Der er mange overvejelser når barnevognen skal købes – barnets første transportmiddel – den første tid i trafikken. Så derfor skal den naturligvis være stabil - og sikkerhed bliver der ikke gået på kompromis med. 

Jeres barn skal ligge – og med tiden sidde – godt. Der er en lækker og dyb polstret madras, så køreturen bliver en komfortabel lille rejse. Om det så er den lille korte indkøbstur eller den store udflugt kan du være sikker på at oplevelsen hos den lille er stor – og nysgerrigheden større. Hele omverdenen tages ind kun afbrudt af den helt særlige indforståede øjenkontakt, man har med sit barn. Med punkterfrie dæk er man sikker på at der for mange afveje og unødige pitstop. 

Verden skal indtages og med Silver Cross bliver den indtaget og opdaget med stil. Det er krom og håndsyet med sans for hver en lille detalje.

Der er naturligvis masser af valgmuligheder, der imødekommer lige netop jeres behov. Bor man midt inde i byen er det ofte mange korte ture, og der kan være småt med plads. Her er der flere smarte letvægtsbarnevogne at vælge imellem. 

Man er altid sammen med de små. Det er en livsstil og når der skal købes ind er man med en Silver Cross sikker på at kunne have det hele med. Det er nemt med den store indkøbskurv, der let kan tages på og sættes af. 

Er man til masser af frisk luft og motion med den lille bliver man glad for den eminente affjedring og stabile styring – og den kan klare at dit barn vokser sig stor og stærk. Der er fleksibel rygstøtte, der kan justeres efter behov. Samtidig er alle materialer slidstærke tekstiler, så med den rette behandling holder til det næste nye familiemedlem eller sågar generation. 

Klapvogn eller kombivogn

Den kan kombineres, så det både er en barnevogn og en klapvogn – alt efter hvilken model I vælger.

Uanset hvilket valg man tager så er Silver Cross praktisk og let at klappe sammen. Den kan vendes alt efter om der skal soves eller opleves. Der er udstyr som er designet til vognen så det er nemt, hvad enten det er voksipose, autostol, det obligatoriske regnslag og - især om sommeren – insektnet.  

Den er samlet af en specialist, så I kan være sikre på at den er skruet helt perfekt sammen. Det er kvalitet og luksus. Det bedste til jeres børn.

God tur 


Barnevogne, BABYUDSTYR