Badelegetøj

Badelegetøj på tilbud

Sommertid er badetid. Det er solcreme, sand, strand og vand. Det er her du kan finde masser af badelegetøj, så strandkurven kan blive fyldt med masser af aktivitetsmuligheder for de yngste. For en strandtur er en lang tur. Så er det godt med en masse muligheder. Her finder du børneskovle, legetøjsspande, børnevenlige sandsæt og billige strandsæt og alt hvad der ellers hører med til strandlegetøj til en tur til den store badedag.


Sammenlign produkt (0)


Reer - Badebog - KinderLee.dk

Reer - Badebog

B..

49,00DKK

Viser 1 til 1 af 1 (1 Sider)

Når de små skal i bad eller når der er familietur til stranden, så er det vigtigt at have en masse muligheder for aktivitet. Dels indbyder stranden til en masse leg. Sand og vand er gratis glæder – men det sjovest når den lille kan bygge sandslotte med far. Til et strandsæt med skovl, rive og spande og masser af spændende sandskabeloner er der lagt op til mange mange timers leg og nærvær med et begejstret barn, der glemmer alt om tid og sted. 

Når den lille arkitekt har været i gang flere timer kun afbrudt af ture i vandet kan læse bøger sammen. Her finder du strand og badevenlige børnebøger og pegebøger i miljøvenlig kvalitet. 

Du skal bare huske solcremen – resten finder du her. 


Badelegetøj, LEGETØJ